Nadzienia do ciast i tortów Nadzienia do ciast i tortów Masy orzechowe i migdałowe migdałowa 1 migdałowa 2 migdałowa 3 migdałowa 4 migdałowo - czekoladowa migdałowa z sokiem owocowym marcepanowa z różą z orzechów włoskich lub laskowych 1 z orzechów włoskich lub laskowych 2 z orzechów włoskich „oszczędna” z orzechów laskowych Masy maślane masa podstawowa (do różnych tortów) z żółtek waniliowa deserowa czekoladowa1 czekoladowa2 czekoladowa3 kawowa 1 kawowa 2 cytrynowa pomarańczowa1 Masy owocowe morelowa pomarańczowa 2 pomarańczowa z jabłkami jabłkowa z migdałami jabłkowa ze skórką pomarańczową Masy z piany surowej lub zaparzanej i masy z bitej śmietanki lub śmietany ucierana z surowej piany z piany zaparzanej z sokiem owocowym z masy zaparzanej z surowymi owocami ze śmietany lub śmietanki ze śmietany lub śmietanki z surowymi owocami Masy różne masa serowa masa makowa 1 masa makowa 2 Przekładanie i nadziewanie tortów Przekładanie tortów Przekładanie krajanek i pierników Nadziewanie ciastek Masy kajmakowe kajmak czekoladowy kajmak karmelowy kajmak kawowy kajmak waniliowy Przekładanie i nadziewanie tortów Masy kajmakowe Masy maślane Masy orzechowe i migdałowe Masy owocowe Masy różne Masy z piany surowej lub zaparzanej syrop do nasączania tortów ‹ syrop 5 stopnia (karmel) w górę Przekładanie i nadziewanie tortów ›